Crunchy er et enkeltmands produktionsbureau som består af mig, Jakob Wagner.

Mit speciale er 3D animation, motion graphics og andre former for computer animation og billedmateriale. Med det kan I fortælle jeres historier uden fysiske begrænsninger og visuelt formulere jeres budskaber, på præcis den måde I ønsker.

Jeg har mange års erfaring fra reklamebranchen og har arbejdet med design, animation og andre former for visuelle markedsføringsmaterialer i snart tyve år. Igennem min karriere har jeg både arbejdet for mindre kunder og mange af de helt store kunder i Danmark.

Kunst og teknik er for mig to sider af samme sag. Og jeg udvikler mig altid kunstnerisk, samtidig med at jeg holder mig ajour med de nyeste teknologier og teknikker.

En stor del af min opgave er at kunne estimere et projekt korrekt. Dette lære man kun efter mange års erfaring. Hvis projekteringen ikke er rigtig ender man ofte med at projektet skrider i budget eller tid. Eller ender med at det skal skyndes igennem.

Når I bruger mig kan I være sikre på:

  • At deadline altid overholdes.
  • At prisen altid ligger fast.
  • At jeg under estimering kan rådgive jer, så vi ikke løber ind i uforudsete problemer senere.

Giv mig et ring eller send mig en e-mail med det samme, så kommer jeg ind forbi og hilser på jer. Det gør jeg gerne uanset om I har et konkret projekt eller bare gerne vil mødes med mig og høre mere.

Jakob Wagner
Motion designer
Telefon: 26 36 67 29
Mail: jakob@crunchycph.dk